Woestduinlaan 56, 3941 XE, Doorn
06 209 57 664
info@360gradenhb.nl

Werkwijze

Talent is de aanleg om bepaalde vaardigheden tot een hoog niveau te ontwikkelen. Maar dat gaat niet vanzelf. Daar zal, net als bij een topsporter, veel inzet en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. Maar hoe doe je dat als je je tot nog toe nooit hebt hoeven inspannen? En wat als je heel graag wilt, maar het voelt alsof je het niet onder controle hebt. 

Kennismaking
Wanneer u meer wilt weten over mijn werkwijze of wat reflexintegratie kan doen dan kunt u gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek van 30 min. Dit kan zowel in mijn praktijk als telefonisch. Wanneer u besluit gebruik te willen maken van mijn diensten, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. 

Intakegesprek
Bij het intakegesprek staan we stil bij de uitdagingen waar uw kind tegenaanloopt en de individuele behoeften. Vooraf ontvangt u een vragenlijst. Aan de hand van deze vragen kan een eerste inschatting gemaakt worden over eventuele aanwezige primaire reflexen en hoe deze van invloed kunnen zijn op de ontwikkeling. U gaat naar huis met een advies over de mogelijkheden en een vervolgtraject.  

Vervolgsessies De vervolgsessies zijn afhankelijk van het gekozen traject. Wanneer er gewerkt wordt met reflexintegratie dan zal dit gemiddeld tussen de 2 – 4 weken plaatsvinden. Dit kan afgestemd worden op de persoonlijke behoefte en de ruimte om thuis te oefenen. 
De oefeningen zijn niet verplicht maar zorgen er wel voor dat het proces sneller verloopt. 

De duur van het totale proces is afhankelijk van het aantal nog actieve reflexen, hoe snel het lichaam de reflexen integreert en hoe vaak er thuis geoefend kan worden. De periode kan tussen de 8 weken en 1,5 jaar liggen. 


Behandelingen
De behandelingen vinden, met kleding aan, plaats op een behandeltafel. Afhankelijk welke reflexen er behandeld worden kan het nodig zijn de schoenen (en soms sokken) uit te trekken. 
In sommige gevallen kan het voorkomen dat na de behandeling griepverschijnselen (hoofdpijn, etc) of vermoeidheid optreed. Daarom is het belangrijk veel water te blijven drinken.