Woestduinlaan 56, 3941 XE, Doorn
06 209 57 664
info@360gradenhb.nl

Rustbrengers bij HSP

1e hulp bij

overprikkeling

Hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen/volwassenen horen, voelen, zien en ruiken meer dan anderen. Dat kan nog wel eens voor uitdagingen zorgen, zoals: 
– meer onrust in je lijf
– slaapproblemen
– concentratieproblemen
– boosheid 
– gebrek aan energie

Reflexintegratie kan hierbij op de lange termijn een groot verschil maken. Toch was ik op zoek naar iets voor ‘in de hitte van de strijd’ zoals in de feestmaand, rond toetsen of andere leuke/spannende perioden.

In mijn zoektocht kwam ik uit bij de energetische producten van Natural Upgrade. Samen met een heleboel klanten in mijn praktijk heb ik mogen ervaren wat deze producten ons kunnen brengen bij(en ter voorkoming van) overprikkeling. 
Het brengt een enorme rust en verlichting ‘in het moment’. Nieuwsgierig naar onze ervaringen en wat het voor jou kan doen? Stel gerust je vragen!

Contact