Woestduinlaan 56, 3941 XE, Doorn
06 209 57 664
info@360gradenhb.nl

Tarieven

In het kennismakingsgesprek van 30 minuten kijken we in eerste instantie samen naar de hulpvraag. Tevens kijken we of de mogelijkheden die ik kan bieden passend aan de benodigde hulp is. Mocht ik uiteindelijk niet de juiste ondersteuning kunnen bieden dan kan ik naar alle waarschijnlijkheid helpen met aanbevelingen binnen mijn netwerk. Het kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos. Nadien hanteer ik onderstaande prijzen.

Tarieven per 1/1/23:

Tel. kennismakingsgesprek (30 min): gratis

Intakegesprek (tot 90 min): 135 euro

Coaching (50 min + overdracht): 85 euro

Overleg met derden (iom ouders): 45 euro per 30 min

Reflextherapie ( per 60 min): 85 euro Oefenmap (eenmalig): 35 euro Test incl verslag (optioneel): 160 euro Tactile: 120 euro PTSD / Trauma recovery (volw.):  170 euro PTSD / Trauma recovery (kind.): 130 euro Presentaties op aanvraag: – hoogbegaafdheid – reflexintegratie

Wachttijd Afhankelijk van de lopende trajecten kan het voorkomen dat er niet direct plaats is. In dat geval kan ik een inschatting maken van de mogelijkheden en u op de wachtlijst plaatsen.

Handig om te weten: * Alle bovenstaande bedragen zijn vrijgesteld van of inclusief BTW. * De kosten van de sessies worden 1x per maand per factuur in rekening gebracht. * Per gezin geldt een maximum van één gratis kennismakingsgesprek. * Tot 24 uur voor de afspraak kun je afspraken kosteloos verzetten of annuleren per email of Whatsapp. * Als de afspraak niet op tijd wordt afgemeld (dus minder dan 24 uur van te voren) moet ik helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen. Vergoedingen: Afhankelijk van de gemeente en de situatie kan het mogelijk zijn om vergoeding via PGB te krijgen. Reflexintegratie valt niet onder een aanvullende zorgverzekering.
in contact met handen