Woestduinlaan 56, 3941 XE, Doorn
06 209 57 664
info@360gradenhb.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Wortelboer, moeder van 3 (hyper) hoogbegaafde jongens.
Ik heb 15 jaar met veel plezier binnen de financiële dienstverlening gewerkt. Hier heb ik veel coachende en begeleidende functies vervuld binnen (management) teams.  Ik heb zowel individuele personen als teams begeleid in hun groei. Mijn kracht is om terug te gaan naar je basis- je talent. Wie ben je en wat laat je zien? 

Uiteindelijk ben ik in mijn laatste functie, op de afdeling ‘leren en ontwikkelen’, me gaan specialiseren in hoogbegaafdheid, uitzonderlijk hoogbegaafdheid en reflexintegratie. Ik heb de opleiding tot specialist hoogbegaafdheid gedaan bij Novilo. Daarnaast heb ik specifieke kenniscolleges gedaan over: 

– De uitdagingen in groep 3

– Dubbel bijzonder 

– Dyslexie

– Kindercoaching

– Hoogsensitiviteit

Naast de kennis van (U)HB heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van reflexintegratie (via de Masgutova MNRI opleiding). Deze methode gaat terug naar de kracht en het fundament van kinderen en helpt dit te verstevigen. Mijn specifieke interesse komt voort uit de ontwikkeling van de hersens en de samenhang met leerobstakels, motoriek en sociale ontwikkeling, Ik werk hierbij veel met het tot rust brengen van alle gevoeligheden, het integreren van de primaire reflexen en het verwerken van trauma (school, gebeurtenissen, ongeval)

Mijn ervaring op het gebied van coachen en de kennis over hoogbegaafdheid en reflexintegratie maken een mooi geheel in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Kinderen die om wat voor reden dan ook vastlopen of gewoon wat hulp kunnen gebruiken. 
Ik houd ervan om zaken op een andere manier te benaderen. En neem zowel kinderen als hun omgeving hier graag in mee. Ook denk ik graag in mogelijkheden en heb een kritische instelling. Er is vaak zoveel nog mogelijk….. zolang de wil er maar is. Ik behoud mijn rust in complexe en emotionele situaties. Tevens heb ik geduld en kan me goed inleven in de situatie van alle betrokkenen.

Mijn wens is dan ook om talentvolle kinderen een stevig fundament te geven zodat ze leren op zichzelf te vertrouwen.